Start Cikgu kne rogol dlm blk

Cikgu kne rogol dlm blk

the one yg aku suka sangat buat dia gelabah especially when she already have a plan to make a birthday party for our members.

hehehe, mesti laa akan teringat family, tp nanti mesti rasa lagi challenging bile lagi jauh.

rasa macam smpai sini je nak cite, ops ye aku cuti sem more than 1 months. mungkin x kot, akan cuba cari untuk ape nak buat nanti.

Dah nak malam baru aku bukakblog dan facebook aku..

Ini sebab malam semalam aku tak boleh tidur sampai pagi.. Dan hasilnya aku tak pergi kerja hari ini.So smalam dalam kul 4 pagi bila dah tak tahan sangat aku pun pergi laa cari petua-petua untuk hilangkan sakit gigi nie..

hahaa tp x buli mana nanti2 aku buat baik kat kau jugak kan intan.

we which mean twin n me, dedua penakut binatang terbang. rumah x akan sunyi kalau x dengan dia org menjerit. done for my housemate this sem n isnya Allah until sem 4.

Semoga akan memberikan maklumat yang berguna untuk korang semua..