Start Malay sex datin com

Malay sex datin com

Sejak semalam juga, saya terdetik hati untuk beri penjelasan hari ini.

Hubungan kami sekarang hanya lah sebagai ibu bapa kepada Aleesya.

Kami berdua baik baik sahaja Alhamdulillah we can also communicate well on matters pertaining to Aleesya.

Beliau nasihatkan, yang mungkin saya patut beri penjelasan sekali lagi yang terakhir supaya orang tidak memfitnah kita walaupun saya telah beri penjelasan, sebelum ini.

Macam inilah…, semasa saya berkahwin dulu, banyak cerita yang tak betul keluar.

Tetapi jangan salah faham juga, saya tidak menyalahkan mana mana media sebab apa yang telah tersiar adalah kerja Allah. Sesungguhnya dia seorang anak yang sungguh bertuah. Orang yang perlukan pertolongan tentang hidup dan mati.

Jika Allah tidak buka kan hati anda untuk menulis cerita itu maka cerita itu pun tidak akan tersiar diakhbar dan blog blog. sekurang-kurangnya seperti ramai yang orang kata, saya dah cuba lebih daripada apa yang patut saya buat. andai kata cerita itu tidak benar, anda telah menyebarkan fitnah dan disebabkan fitnah itu juga lah, saya telah berundur. lebih elok kita bantu mereka dari buat cerita tentang kehidupan kami. Saya ada mak bapak, Erra juga masih ada mak dan nenek.

Macam saya katakan dari awal tadi, saya faham permainan media sebab saya pun orang media. Saya dah bagi penjelasan masa itu yang saya tak kahwin dua. Bagi saya, saya dah tunaikan tanggungjawab saya untuk beri penjelasan.